Skip til primært indhold

N2

Sengeafsnit Neurologisk Afdeling, Odense Universitetshospital

J. B. Winsløws Vej 4
10. sal, indgang 20
5000 Odense C
Tlf. nr. 65 41 24 61

På Neurologisk sengeafsnit N2 modtager vi patienter til undersøgelse og behandling for sygdomme i hjernen, musklerne og nervesystemet.

Neurologisk sengeafsnit N2 er beliggende i Højhuset, 10. sal., indgang 20.

Din behandling og pleje varetages af et tværfagligt team bestående af læger, sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter, fysioterapeuter, ergoterapeuter, talepædagoger og sekretærer.
Vi anser dine pårørende for at være en vigtig ressource i din behandling. Den viden og støtte de kan bidrage med i indlæggelsesforløbet, er meget værdifuldt for vores personale.
Det vil være ønskeligt, hvis der blandt dine pårørende vælges en person, der står for kontakten til afdelingen, og herefter formidler videre til øvrige pårørende.

Måltider
Der serveres mad til patienterne tre gange om dagen.
Morgenmad kl. 7.45 - 8.30
Middagsmad kl. 11.30 - 12.00
Aftensmad kl. 17.30 - 18.30
 
Øvrig information
Der er en kaffeautomat som frit kan benyttes af dig som patient og dine pårørende. 
 
Mobil/internet
Det er tilladt at bruge mobiltelefon og tablets i afsnittet. Vi anmoder dog om at vise hensyn til de øvrige patienter. Mobiltelefoner og andre mobile enheder skal være på lydløs i hvileperioden kl. 12.00 - 14.00 og i nattetimerne mellen kl. 21.00 - 07.00.
 
Der er fri internetadgang til Region Syddanmarks gæstenet. Der er ikke påkrævet nogen kode til internettet.
 
Vi opfordrer dig til, så vidt muligt, at tage dit eget tøj på og bruge fastsiddende fodtøj.
 
Rygning
Der er rygeforbud på hele OUH. Rygning må kun ske i de opstillede rygepavillioner. Spørg evt. personalet for yderligere information.
 
Alkohol
Det er ikke ikke tilladt at nyde alkohol i afsnittet.

Der er besøgstid fra kl. 09.00 til 12.00 og igen fra kl.14.00 til kl. 21.00. Af hensyn til øvrige patienter og personalets arbejde, kan besøg uden for dette tidsrum kun ske efter særlig aftale.

Tlf.nr.: 65 41 24 62

Sygeplejerskerne træffes bedst i tidsrummet mellem kl. 9.30 og 14.30. Spørgsmål om stuegang, undersøgelser og lignende besvares derfor primært i dette tidsrum. Akutte spørgsmål besvares naturligvis hele døgnet.

Som patient parkerer du gratis på OUH de første 24 timer. Pårørende skal betale i betalingszonen, men har mulighed for at parkere gratis på p-pladsen til langtidsparkering vest for hospitalet og på p-pladsen ved Dyrskuepladsen.

Se mere om parkering her: Om parkering på OUH

APPFWU02V