Skip til primært indhold

Ernæringsassistentuddannelsen

Ernæringsassistentuddannelsen er en erhvervsuddannelse vekslende mellem praktik og skoleophold.

Ernæringsassistentuddannelsen er en erhvervsuddannelse vekslende mellem praktik og skoleophold. Der er tre skoleperioder i uddannelsen, og sidste skoleperiode afsluttes med en svendeprøve. Læs mere om uddannelsen her og her.
Uddannelse og Kompetenceudvikling samarbejder med uddannelsesinstitutionerne i forbindelse med elevernes uddannelse. På Fyn kan grund- og hovedforløb tages på Svendborg Erhvervsskole og Gymnasier samt på Kold College.
 
OUH ansætter årligt fire elever. Funktionsområdet Uddannelses og Kompetenceudvikling varetager ansættelse af ernæringsassistentelever i samarbejde med køkkenet. Der kan søges elevplads både under grund- og hovedløbet, når stillingerne er slået op. Uddannelseslængden afhænger af, om der er indgået uddannelsesaftale med EUX eller EUD, samt med eller uden grundforløb. Vejledende fra 2 år, 4 mdr. til 4 år, 2 mdr.
 
Praktikken foregår i Logistikafdelingens Køkkensektionen med mulighed for praktik på køkkenet i Børne- og ungdomspsykiatri Odense undervejs i uddannelsen. Læs mere om Køkkensektionen.
Der vil også være mulighed for udstationering til et andet køkken undervejs i uddannelsen.
Praktikken planlægges, afvikles og evalueres i henhold til gældende uddannelsesbekendtgørelse og uddannelsesordning for uddannelsen til ernæringsassistent. 

Du er nødsaget til at acceptere alle cookies for at se indholdet

Lise Lotte Hjorth Sørensen

Lise Lotte Hjorth Sørensen

Uddannelseskoordinator

Klinisk Udvikling - Uddannelse og Kompetenceudvikling


6541 7993
APPFWU01V