Skip til primært indhold

Information om Hovedpineklinikken

I Hovedpineklinikken modtager vi patienter til udredning og behandling af forskellige typer af svær hovedpine og migræne

Ankomst til Hovedpineklinikken

Hovedpineklinikken er beliggende på 8. sal i højhuset. Du vil se vores reception som det første, når du træder ud af elevatoren. 

Når du ankommer til vores klinik, bedes du venligst registrere dig med dit sundhedskort på skærmen. 

Du kan søge om befordring på skærmen, hvor du ankomstregistrer dig.

Parkering

Hvis du er i bil, kan du registrere denne samtidig med din ankomst. Sekretæren kan hjælpe dig, hvis nødvendigt. Du skal bruge bilens registreringsnummer for at booke parkeringen.

Information om Hovedpineklinikken

Hovedpineklinikken modtager patienter til udredning og behandling af forskellige typer svær hovedpine og migræne samt hovedpine, der er opstået som følge af en anden sygdom eller på anden baggrund.

Behandlingen af hovedpine er tværfaglig og foregår i et tæt samarbejde mellem læge og sygeplejerske. Du vil derfor ofte få tider både ved læge og sygeplejerske.

Afhængigt af din hovedpinelidelse vil du få tilbudt medicinsk behandling, som kan være forebyggende eller smertelindrende.

Hovedpine udredes og behandles ud fra nationale referenceprogrammer og behandlingsvejledninger.

Vi samarbejder med Dansk Hovedpinecenter på Rigshospitalet, Glostrup og anvender samme retningslinjer.

Du kan læse mere på Nationalt Videnscenter for Hovedpine, som har til formål at samle og formidle viden omkring hovedpine til sundhedspersonale, patienter og pårørende.

 

APPFWU02V