Skip til primært indhold

Om afdelingen

Velkommen til Øjenafdelingen

Øjenafdeling E, OUH, består af tre ambulatorier, et operationsafsnit og et dagkirurgisk afsnit. I menuen til venstre finder du mere information om dit forløb på Øjenafdeling E, OUH.

Øjenafdeling E er den højt specialiserede øjenafdeling på Region Syddanmarks universitetshospital, der varetager udredning, pleje og behandling af patienter med mange forskellige øjensygdomme. Vi modtager både komplekse udredningspatienter og patienter med mere simple øjensygdomme.

Personalet på Øjenafdeling E ønsker, at dit forløb i afdelingen bliver så godt som muligt. Vi lægger vægt på et respektfuldt samarbejde, kvalitet i behandlingen og at du føler dig tryg i hele dit forløb.

For til stadighed at gøre forløbet og indsatsen bedre for patienten, er vi interesseret i en tilbagemelding, både mht. gode og dårlige oplevelser og forslag til forbedringer. Du kan give din kommentar skriftligt og aflevere den i afdelingens Ris & Ros-postkasse, som findes i afdelingen, eller ved at sende den via sikker mail til afdelingspostkassen her.

Sygeplejerske har en samtale med patient til en ambulant undersøgelse..
APPFWU02V