Skip til primært indhold

Videokonsultationer

Videokonsultationer er et tilbud til dig, der foretrækker at have konsultationer med Odense Universitetshospital og Svendborg Sygehus uden at møde op på hospitalet.

I mange tilfælde kan dine fysiske samtaler med læger eller sygeplejersker blive erstattet af videokonsultationer, som du kan deltage i hjemmefra eller fra arbejde. Det kræver dog, at du har en computer med kamera og mikrofon, en tablet eller en mobiltelefon, som kan gå på nettet.  

Hvis du er interesseret i, at dit næste møde med OUH foregår som en videokonsultation, skal du spørge den afdeling, du er er tilknyttet. I langt de fleste tilfælde vil din afdeling kunne tilbyde dig en videokonsultation, medmindre din afdeling vurderer, at det er afgørende, at du møder fysisk op.

Pårørende kan også være med

Til dine videokonsultationer kan dine pårørende også deltage, uanset om de er ved din side eller et andet sted. Det kræver blot, at du giver din afdeling besked om hvem, der skal være med, og at dine pårørende har førnævnte udstyr til rådighed. 

Så nemt er det

Du kan deltage i en videokonsultation med personalet på to måder – enten via platformen Mit Sygehus (både app og hjemmeside) eller via en sms. Du kan altid se i dit indkaldelsesbrev, hvilken løsning du skal bruge til videokonsultationen. I dit indkaldelsesbrev vil der også være vejledninger til, hvordan du teknisk kommer i gang med at holde videokonsultationer.    

Hvis du har spørgsmål om videokonsultationer, er du velkommen til at kontakte vores supporttelefon på tlf. 65 41 50 50 - der er åbent mandag-torsdag kl. 8.00-18.00 og fredag kl. 8.00-14.00. 

Få gode råd om videokonsultationer 

 

APPFWU02V