Skip til primært indhold

Flag og jubel på Sygehusapoteket – de har et velfærdstalent

Hvert år kårer PenSam og FOA 100 velfærdstalenter – kåringen er en hyldest til unge, der arbejder på velfærdsområdet og som hver dag gør en forskel for andre mennesker. Mere end 400 har været nomineret i 2023, og Husassistent Lene Marie Mørk Vilhelmsens fra Sygehusapotek Fyn er blevet udnævnt som Velfærdens Talent 100.

Lene Velfærdstalent

Lene arbejder i Sygehusapotekets produktion i funktionen Produktionsservice (POS), hvor hun sammen med sine kolleger møder tidligt ind og sørger for at produktionslokalerne er klar til dagens fremstilling af lægemidler. Det arbejde som Lene og POS udfører, er måske ikke altid så synligt ude fra, men det er helt fundamentalt i fremstillingen af lægemidler – hvis ikke produktionslokalerne er klar, er der ingen produktion og dermed ingen behandling af patienterne.
I det hele taget giver POS alle steder den hjælpende hånd, der får det hele til at glide. Når medicinen skal bringes til afdelingerne, så er det også POS der springer på cyklen og sørger for levering - straks.

Lenes nominering lød som følger:

- Lene sætter altid patienterne først - det gør sig gældende i hendes arbejde i at klargøre produktionslokaler, levering af medicin til afdelingerne, samt hendes bidrag i kollega flokken. Lene tager sig af nye kollegaer og sikrer at de oplæres til at udføre arbejdet til perfektion og at de kommer godt ind i gruppen. Lene beviser gang på gang at hun synes arbejdet er vigtigt og tager gerne en ekstra tjans, så en kollega kan holde fri. Lene er en god medarbejder og en skøn kollega.

Onsdag d. 24. maj var Lene inviteret til Christiansborg for at blive hyldet sammen med de andre 99 Velfærdens Talenter, og deres udnævnelse vil blive fastholdt i en bog der udgives med beskrivelser af årets 100 talenter.

APPFWU01V