Skip til primært indhold

Plastikkirurgisk Ambulatorium

Velkommen til Plastikkirurgisk Ambulatorium. Her finder du oplysninger om afsnittet, patientforløb og patientinformationer.

Når vi modtager en henvisning, vil du ofte blive indkaldt til en forundersøgelse/samtale i vort ambulatorium. Afhængig af hvad du bliver henvist med, vil vi ved samtalen tale med dig om de forskellige behandlingsmuligheder, der eventuelt er og planlægge det bedste forløb for dig.

I nogle tilfælde kan vi have behov for at tage en prøve af for eksempel et sår for at komme tættere på en diagnose, inden vi kan behandle. I de tilfælde foretager vi prøve i ambulatoriet, og du vil herefter modtage skrifteligt svar og den videre plan pr. brev.

Hvis du kommer med en kendt diagnose, er det ikke altid nødvendigt med flere undersøgelse, og du vil sammen med læge lægge den videre behandlingsplan. Nogle gange kan det dog være nødvendigt med endnu en samtale. I andre tilfælde kan behandlingsplanen besluttes ved første forundersøgelse/samtale, og så vil du efterfølgende modtage indkaldelse til operation pr. brev.

Bliver du henvist med hudkræft eller modermærkekræft kan du i nogle tilfælde blive indkaldt direkte til ambulant operation uden en forundersøgelse. Det vil fremgå af dit indkaldelsesbrev.

I Plastikkirurgisk Ambulatorium behandler vi blandt andet hudkræft, modermærkekræft, mundhulekræft, brandsår, hudoverskud efter vægttab, brystrekonstruktion, mammahypertrofi og hæmangiomer.
Vi varetager ambulant behandling af brandsår., og vi varetager sårbehandling efter vores operationer, hvis det er nødvendigt.

Patientinformationer

Værd at vide

Afsnittet er åbent fra kl. 9-15 mandag til fredag.

Patienter og pårørede kan tilgå gratis internet via "gaestenet".

Der er rygeforbud inden- og udendørs på hele OUH. Der er dog opsat rygepavilloner, hvor patienter og pårørende kan ryge.

Du skal være opmærksom på, at såfremt du ryger inden din operation, vil denne blive aflyst.

Som patient kan du parkere gratis i betalingszonen på OUH i et døgn, hvis du registrerer din parkering.

Registrer din nummerplade på vores skærm i afdelingen.

APPFWU02V