Skip til primært indhold

Familieambulatoriet

I Familieambulatoriet ønsker vi at skabe et trygt forløb for dig og din familie gennem hele graviditeten, og medvirke til at jeres barn får den bedst mulige start på livet.

I Familieambulatoriet kan du blive fulgt ved en jordemoder. Herudover er der mulighed for at tilbyde dig samtaler ved vores fødselslæge, psykolog/psykoterapeut og socialrådgiver. Vi tilstræber, at du følges ved det samme personale under hele dit forløb. 

Ved første besøg finder vi sammen med dig ud af, hvad der er behov for under netop din graviditet. Ofte vil du også møde vores socialrådgiver under dit første besøg. 

I Familieambulatoriet tilbyder vi også fødselsforberedelse, som kan du blive meldt til via din jordemoder. 

Vi kan også hjælpe dig med at skabe tidlig kontakt til din sundhedsplejerske. Sundhedsplejersken vil kunne tilbyde dig besøg allerede under graviditeten. Dette kan foregå hjemme hos dig, men der er også mulighed for, at sundhedsplejersken kan deltage ved en konsultation i Familieambulatoriet. 

Henvisning

Du bliver henvist til Familieambulatoriet af din egen læge, din jordemoder eller af en af lægerne i Ambulatorie for Gravide.  

Er du under 18 år gammel eller har du særlige behov, som ikke kan varetages i andre graviditetstilbud, er du også velkommen i Familieambulatoriet. Særlige behov kan for eksempel handle om dit psykiske helbred, problemer med smerter eller en social problemstilling.

Hvis du eller din partner har eller har haft et rusmiddelproblem, kan du også blive henvist til Familieambulatoriet.

Efter fødslen

Vi støtter, at dit kommende barn tilknyttes de bedste tilbud efter fødsel afhængig af din families behov.

Kontakt

Ønsker du at ændre eller aflyse en tid i Familieambulatoriet, har du spørgsmål, eller du i tvivl om, hvorvidt du vil have gavn af et forløb hos os, er du velkommen til at kontakte os.

Familieambulatoriet

Odense Universitetshospital. Patienthotellet (indgang 1), 1. sal. J.B. Winsløws Vej 4, 5000 Odense C


65 41 19 16

Mere information:
Telefontid alle hverdage mellem kl. 8 - 15.

Hvis din henvendelse drejer sig om dit barn, bedes du ringe til os på tlf. 65 41 20 92.

APPFWU01V