Skip til primært indhold

Information om Søvnklinikken

I Søvnklinikken modtager vi patienter til udredning og behandling af søvnproblemer

Ankomst til Søvnklinikken

Søvnklinikken er beliggende på 8. sal i højhuset. Du vil se vores reception som det første, når du træder ud af elevatoren. 

Når du ankommer til vores klinik, bedes du venligst registrere dig med dit sundhedskort på skærmen. 

Der kan anmodes om befordringsgodtgørelse på skærmene nede i forhallen. 

Parkering

Hvis du er i bil, kan du registrere denne samtidig med din ankomst. Sekretæren kan hjælpe dig, hvis nødvendigt. Du skal bruge bilens registreringsnummer for at booke parkeringen.

Information om Søvnklinikken

I Søvnklinikken modtager vi patienter til udredning og behandling for søvnbesvær. Det vil sige patienter, der har problemer med at sove for meget (hypersomni, fx narkolepsi) eller laver for usædvanlige ting om natten mens de sover (parasomni, fx søvngængeri).  Afhængigt af sygdomsforløb gives forskellige behandlinger, som kan være forebyggende eller symptomdæmpende.

Vi udreder og behandler også for neurologiske søvnforstyrelser som f.eks. hypersomni og narkolepsi. Det vil sige patienter, som sover for meget eller pludseligt falder  i søvn.

Derudover udreder vi patienter med parsomni dvs. søvngængeri, eller mistanke om natlige epileptiske anfald.

Patienter med smerter, psykiske lidelser eller fysisk årsag til søvnproblemer behandles ikke i Søvnklinikken ligesom der ikke udredes for søvnapnø dvs. søvnforstyrrelser som følge af problemer med vejrtrækning.

Behandlingen tager udgangspunkt i dig, og afhængigt af din søvnlidelse vil du få en konsultation hos enten en læge eller en sygeplejerske.

APPFWU02V