Skip til primært indhold

Uddannelse til sundhedsadministrativ koordinator i Hudafdeling I og Allergicentret

Bliv uddannet sundhedsadministrativ koordinator hos os.

Som sundhedsadministrativ koordinator er du den første, borgeren er i kontakt med på hospitalet, enten via telefonen eller i receptionen. Det er derfor en vigtig rolle, der er med til at skabe tryghed og faste rammer for borgeren.

Arbejdet involverer mange typer opgaver inden for administration, planlægning og koordinering i tæt samarbejde med det øvrige sundhedspersonale på afdelingen, så vi sammen kan skabe det bedste forløb for borgeren.

Hudafdeling I og Allergicentret er et attraktivt sted at uddanne sig til sundhedsadministrativ koordinator. Du har store muligheder for at udvikle dig og kommer til at indgå i et velfungerende tværfagligt team.

Vi værdsætter et godt arbejdsmiljø, hvor der altid, på trods af travlhed og fagligt engagement, også er plads til at have det sjovt. Et miljø, som anerkender læring som en vigtig del af hverdagen, og hvor der ikke findes dumme spørgsmål.

Afdeling I er en stor afdeling, og som elev hos os vil du opleve flere forskellige teams og sektioner. Der er også rig mulighed for kompetenceudvikling hos os.

Læs mere om uddannelsen til sundhedsadministrativ koordinator.

APPFWU01V