Skip til primært indhold

Om afdelingen

-

Vi lægger vægt på et respektfuldt samarbejde.

Afdelingen behandler på specialistniveau medicinske lidelser i spiserør, mavesæk, tynd- og tyktarm, lever, bugspytkirtel og bughule. Det kan eksempelvis dreje sig om spiserørskatar, mavesår, tarmbetændelse, komplikationer til skrumpelever, leverbetændelse og betændelse i bugspytkirtlen.

Desuden foretages ved hjælp af mavekikkert et stort antal diagnostiske og behandlingsmæssige indgreb på spiserør, mavesæk, tolvfingertarm, tyktarm, galdeveje og bugspytkirtel.

Lægesekretariatet i Afdeling for Medicinske Mavetarmsygdomme S har 13 sekretærer ansat.

Sekretærerne er fordelt på flere lokaliteter på OUH.

Opgaverne i Lægesekretariatet er mangeartede og består bl.a. af modtagelse af patienten, visitering, telefonbetjening, skrivning, kodning, patientforløbskoordinering, Infonet, Designportalen mm. Der er specialeopgaver som bl.a. kræftpakkeregistrering, registrering af udrednings- og behandlingsgarantien samt hjælp til vores store forskningsenhed i afdelingen. Sekretærerne servicerer både læger og sygeplejersker i afdelingen.

Sekretærerne er inddelt i 2 teams, hvor de ruller internt i teamet med nye funktioner hver uge. Dette er en arbejdsgang, som vi har rigtig god erfaring med og som giver et godt arbejdsmiljø. Alle sekretærer har derudover nogle særskilte opgaver samt 1-2 tilknyttede speciallæger.

Lægesekretariatet ledes til dagligt af Sekretariatsleder Stefan Langholm Jessing

Stedfortræder for Sekretariatsleder er Tenna Andersen.

APPFWU02V