Skip til primært indhold

Drømmer du om at blive Sundhedsadministrativ koordinator?

Bliv uddannet Sundhedsadministrativ koordinator (tidligere lægesekretær) i Medicinsk Afdeling M/FAM

Sundhedsadministrativ koordinator

Medicinsk Afdeling M/FAM deltager i uddannelsen af sundhedsadministrative koordinatorer.

Afdelingen har studerende i Svendborg og i Nyborg, som er i afdelingen i 30 uger sammenlagt for den studerende i 1. samt 4. semester.

Som sundhedsadministrativ koordinator er du den første, patienten er i kontakt med på hospitalet, enten via telefonen, via brev eller i receptionen. Det er derfor en vigtig rolle, der er med til at skabe tryghed og faste rammer for patienten.

Arbejdet involverer mange typer opgaver inden for administration, planlægning og koordinering i tæt samarbejde med det øvrige sundhedspersonale på afdelingen, så vi sammen kan skabe det bedste forløb for patienten.

Som studerende vil du i forløbet være tilknyttet et af vores afsnit. Du vil blive introduceret til administrative funktioner og kvalitetsarbejde ud fra dine læringsmål. Du har store muligheder for at udvikle dig, og du kommer til at indgå i et velfungerende tværfagligt team.

Vi værdsætter et godt arbejdsmiljø, hvor der altid på trods af travlhed og fagligt engagement, også er plads til at have det sjovt. Et miljø, som anerkender læring og kompetenceudvikling som en vigtig del af hverdagen.

Læs mere om uddannelsen til sundhedsadministrativ koordinator

 

APPFWU01V