Skip til primært indhold

Find vej, parkering og transport

Gynækologisk Obstetrisk afdeling holder til i både Odense og Svendborg. Her finder du oversigtskort, webkort og information om parkering, transport og befordring på de to lokationer. Søger du adressen på et specifikt afsnit, finder du den under det respektive område i menuen til venstre.

Oversigts- og webkort

Med webkortet kan du få rutevejledning til præcis den afdeling du søger, mens vores oversigtskort giver overblik over samtlige afdelinger og deres placering på sygehuset.

Du finder webkortet og oversigtskort over Odense Universitetshospital her.

Du finder webkortet og oversigtskort over Svendborg Sygehus her.

Parkér tæt på afdeling D

På Odense Universitetshospital

Der kan parkeres i P-huset som ligger lige overfor indgang 55.

På Svendborg Sygehus

Der er parkeringspladser langs Baagøes Allé, som kan tilgås fra Sankt Jørgens Vej (adgang fra Valdemarsgade er spærret for gennemkørsel).

Parkeringsregler

På alle hverdage i tidsrummet kl. 08-16, skal der betales for parkering. Parkering uden for dette tidsrum er gratis. Du registrerer og betaler for din parkering ved automaterne på P-pladserne eller i P-huset. 

Patienter parkerer gratis de første 24 timer, du skal blot registrere din parkering ved automaten på afdelingen.

Ved Odense Universitetshospital

Har du spørgsmål om parkering i Odense, kan du måske finde svar på dit spørgsmål her. Ved at følge linket kan du også efterbetale din parkering i op til 48 timer efter at du har forladt P-pladsen.

Ved Svendborg Sygehus

Har du spørgsmål om parkering i Svendborg, kan du måske finde svar på dit spørgsmål her. Ved at følge linket kan du også efterbetale din parkering i op til 48 timer efter at du har forladt P-pladsen.

Transport og befordring

Har du spørgsmål vedr. transport til og fra sygehuset, samt befordring mm. finder du måske svaret på Region Syddanmarks side om patienttransport her.

 

APPFWU01V