Skip til primært indhold

Ophold for patienter

Adgang, forplejning og ophold

Patient og gæst

På Patienthotellet er du patient i private og behagelige omgivelser. Du får dit eget værelse, der er ingen faste besøgstider, og du kan komme og gå, som du selv vil. Værelset har eget bad og toilet, TV, telefon og nødkald. 

Hotellet er placeret tæt ved hospitalet, så det er nemt for dig at komme til og fra undersøgelse eller behandling. 

Adgang til Patienthotellet

For at få et værelse på Patienthotellet, skal du tilbydes det af den afdeling, hvor du bliver behandlet. Du skal som patient ikke betale for værelset, og du vil også blive tilbudt mad.  

Du skal checke ind i Patienthotellets reception. Afdelingen, der sørger for dit ophold, vil fortælle dig, hvornår dit værelse er klar. Når du skal checke ud af Patienthotellet igen, skal det ske inden kl. 13.00. 

Personalet kan hjælpe dig

I Patienthotellets reception finder du hotelsygeplejerskerne. De kan hjælpe dig med at overholde dine aftaler med afdelingen, og de kan rådgive dig i dit forløb på OUH. De står også klar til at hjælpe ved nødkald, hvis du får det dårligt på dit værelse. Hvis vi bliver i tvivl om du har det godt, vil hotelsygeplejerskerne også kontakte dig. 

Hotelsygeplejerskerne er på hotellet hele døgnet og kan derfor træde til, hvis du får akut brug for hjælp. Du kan bruge nødkaldet på dit værelse til at tilkalde hotelsygeplejerskerne. 

Vores servicepersonale vil gøre dit værelse rent hver dag mellem 8.00 og 13.00. Derfor må du gerne holde badeværelset ryddeligt, så de kan komme til. Hvis du ikke vil forstyrres, kan du hænge et skilt på døren, men vi ser helst, at vi kan gøre rent hver dag. 

APPFWU02V