Skip til primært indhold

Bygningsdrift og -service, OUH

For jobsøgende

En alsidig arbejdsplads  

Bygningsdrift og -service (BDS) er en alsidig arbejdsplads med en bred opgaveportefølge. De mangeartede opgaver betyder, at ansatte i BDS har en lang række forskellige uddannelsesmæssige baggrunde. Bl.a. er der i BDS ansat elektrikere, tømrere, smede, specialarbejdere, maskinmestre, ingeniører, arkitekter, HK'ere, Tekniske designere, projektledere og AC-fuldmægtige.

Ledige stillinger i BDS

Alle ledige stillinger bliver slået offentligt op på OUH's hjemmeside, du kan finde alle vores jobopslag her: "Find ledige stillinger" (åbner i ny fane).

Her har du også mulighed for at tilmelde dig Jobagenten, så du automatisk får besked, når der er ledige stillinger, der passer til dig og dine kvalifikationer.

Ansøgninger sendes digitalt

Når du har fundet en stilling, som du ønsker at søge, sender du din ansøgning til os via linket i stillingsopslaget. På den måde sendes din ansøgning til OUH's rekrutteringssystem til videre behandling og du modtager en bekræftelse på, at vi har modtaget din ansøgning.

BDS modtager ikke ansøgninger direkte på e-mail eller papirform til afdelingen eller til enkeltpersoner. Alle ansøgninger til BDS skal sendes til os via OUH's rekrutteringssystem.

Uopfordrede ansøgninger

Som offentlig myndighed er vi forpligtede til at annoncere alle vores stillinger. Derfor modtager BDS ikke uopfordrede ansøgninger.

Elevplads / læreplads

Vi har løbende elev og lærepladser i de tekniske områder, enten som en fuldtidsaftale eller i kombination med en privat virksomhed. 

Virksomhedspraktik eller løntilskud

Job hos os med støtte- og tilskudsordninger, som f.eks. virksomhedspraktik eller løntilskud. Som udgangspunkt håndteres disse via HR funktionen på OUH i dialog med din kommune og evt. fagforening. 

APPFWU01V