Skip til primært indhold

Kontakt

Kontakt og information

Telefonnummer til afdelingens ambulatorium  65 41 28 31
Skal du have taget en blodprøve eller et EKG skal du booke en tid "Book en blodprøve" (Patienter som ikke har MitID, kan få hjælp til at booke på tlf. 6541 2831).

Odense – Tidsbestilling til børn 0-15 år:
Der kan bestilles tid på telefon 2445 2892 alle hverdage mellem kl. 8.30 - 12.30, prøvetagningen foregår på ambulatoriet på H.C. Andersens Børne- og Ungehospital, Kløvervænget 23C, Indgang 60, stuen, 5000 Odense C.

Når I møder op, skal I scanne barnets sundhedskort på skærmen, der hænger på væggen efter sekretariatet. Herefter skal I tage plads i venteområdet. I vil blive kaldt ind til prøvetagningen af personalet i ambulatoriet. Som udgangspunkt anbefales smertestillende plastre forud for prøvetagning til børn > 6 måneder. Disse skal sættes på i hver albuebøjning en time før prøvetagning. Disse kan købes på apoteket.

Tidsbestilling til børn 15-18 år:
Unge over 15 år, der har MitID kan foretage tidsbestilling på "Booke en blodprøve" vil foregå i ambulatoriet for voksenprøvetagning.
Er du mellem 15 og 18 år og ønsker prøvetagning på ambulatoriet på H.C Andersens Børne-og Ungehospital, kan du bestille tid alle hverdage mellem kl. 08.30 - 12.30 på telefon 2445 2892.

Er du indkaldt til en retsgenetisk test "faderskabsundersøgelse" eller skal du have taget en laktose- eller glukosebelastning, skal du ringe og få en tid på 6541 2831, det er nødvendigt med tidsbestilling til disse undersøgelser. Faderskabs- og familiesammenføringssager foretages torsdag i ambulatoriet.

Sundhedskort:
Du bedes venligst medbringe dit sundhedskort (sygesikringskort).
Når du kommer til ambulatoriet, scanner du dit sundhedskort eller taster dit CPR-nr. på en af de sorte ankomststandere. Standerne er placeret med lyserød baggrund på hver side af indgangen.
Når du registrerer dig, vil du få printet et kø-nummer. Herefter tager du plads i venteværelset og holder øje med skærmene. Dit nummer bliver vist med rød skrift, når det er din tur, og der står, hvilken stol/sekretær du skal gå til.
Skal du til ambulant blodprøvetagning i Svendborg, Nyborg eller på Ærø klik her

Send os en sikker mail

APPFWU02V