Skip til primært indhold

Om afdelingen

Velkommen til Hudafdeling I og Allergicentret

I Hudafdeling I og Allergicentret varetager vi undersøgelse og behandling af patienter med alle former for hudsygdomme, allergologiske sygdomme og seksuelt overførte sygdomme.

På afdelingen behandler vi blandt andet hereditært angioødem (HAE), kontakteksem og arbejdsdermatologi, mastocytose, såvel som udredning og behandling af komplicerede allergiske lidelser inklusiv insulinallergi.

Fokus på dit forløb

Der er fokus på at skabe de bedste rammer for dit forløb i Hudafdeling I & Allergicentret. Vi vil derfor gøre alt hvad vi kan for at du får et professionelt og sammenhængende forløb, hvor du føler dig tryg og lyttet til.

Fortæl os, hvad der er vigtigt for dig

Hos os ved vi godt, at alle patienter er forskellige og har forskellige behov, når det kommer til deres sygdom og behandling. For at vi kan sikre de bedst mulige rammer for dig og dit forløb, har vi behov for at vide, hvad der er vigtigt for dig som patient. Vi ved godt, at det kan være en overvældende oplevelse at komme i behandling, så vær åben omkring dine behov, og stil spørgsmål til det, du er usikker på eller ikke forstår. Det er i fællesskab, at vi sikrer det bedste forløb for dig.

Pårørende er vigtige samarbejdspartnere

Pårørende kan være en vigtig ressource i dit forløb. De kan på mange måder være med til at støtte og hjælpe dig. Derfor lytter vi også til dine pårørende, og vi inviterer dem til at samarbejde med os med respekt for både dine og deres ønsker og behov. Det er selvfølgelig altid dig som patient, der afgør, hvem der er nærmeste pårørende, og hvem vi skal vi snakke med.

Henvisning til afdelingen

Henvisning til afdelingen foregår via egen læge, speciallæge eller andre afdelinger/sygehuse.

Kontakt

Er du patient eller pårørende, skal du kontakte os via sikker post.

Kontaktoplysninger

Vær opmærksom på, hvor du skal hen under dit besøg. Telefonkontakt er på samme telefonnummer. Ambulatorierne er åbne mandag til fredag fra kl. 08.00 - 15.00.

Telefontid

Mandag, tirsdag, torsdag og fredag kl. 08.00-15.00, onsdag kl. 08.00-14.00 på telefon 65 41 27 05.

Ambulatorium for hud- og kønssygdomme

Indgang 142, stuen, Kløvervænget 15, 5000 Odense C

Her foretager vi udredning og behandling af patienter i alle aldersgrupper med hud- og kønssygdomme, fx seksuelt overførbare sygdomme, genitale dermatoser, hudtumorer, operationer, lys- og laserbehandling samt behandling for hyperhidrose.

Hudambulatorium og allergilaboratorium

Indgang 1, Patienthotellet, 7. sal, J.B. Winsløws Vej 4, 5000 Odense C

Her foretager vi udredning og behandling af svære og kroniske hudsygdomme, såsom psoriasis, HAE, patienter med immunologiske sår, kontakteksem, håndeksem, atopisk eksem, bindevævssygdomme i huden, medfødte hudsygdomme og kronisk urticaria.

Allergicentret modtager patienter, både børn og voksne, til udredning og behandling af komplicerede allergiske lidelser som fx lægemiddelallergi, fødevareallergi og insektstiksallergi.

Telefontid

Mandag, tirsdag, torsdag og fredag kl. 08.00-15.00, onsdag kl. 08.00-14.00 på telefon 65 41 36 20.

Adresse

Indgang 142, 1. sal, Kløvervænget 15, 5000 Odense C

Åbningstider

Mandag   kl. 9.00 - 15.00
Tirsdag    kl. 8.00 - 17.00
Onsdag   kl. 9.00 - 15.00
Torsdag   kl. 8.00 - 15.00
Fredag    kl. 8.00 - 15.00

APPFWU01V