Skip til primært indhold

Vi har flere forskellige behandlingstilbud:

Rådgivning - Du kan ringe til os med alle spørgsmål om ludomani, såsom:

•          Du ønsker information om ludomani

•          Du er i tvivl om du har ludomani

•          Du ved du har ludomani, og vil gerne høre om vores behandling

•          Du er pårørende til en ludoman, og ønsker rådgivning og vejledning

Alle samtaler er fortrolige. Vi er psykologer med specialviden om ludomani.

 

Screening - er en kort undersøgelse over telefonen for om du har ludomani. Screening er et vigtigt redskab for at sikre, at du får den rette hjælp, og vores psykologer er eksperter inden for ludomani.

 

Udredning af ludomani betyder, at vi undersøger, om der er andre problemstillinger, der påvirker din ludomani. De fleste med ludomani har andre problemstillinger, såsom spillegæld, parforholdsproblemer, job- eller uddannelsesmæssige problemer eller andre lidelser.

 

Motivationsforløb - er et kortere forløb af 1-4 samtaler, hvor du arbejder med en afgrænset problemstilling, såsom motivation (fordele og ulemper ved at spille), forebyggende adfærd (fx indmelding i Rofus, håndtering af kort og kontanter) eller afklaring af andre lidelser (fx ADHD, depression eller angst). Motivationsforløb har god effekt sammen med kognitiv behandling af ludomani.

 

Behandlingsforløb - er et længere forløb på 8-12 samtaler. Behandlingen består af kognitiv terapi, hvor du arbejder med de tanker og følelser, der leder til spil. Forskning viser, at kognitiv terapi er den behandling, de har bedst effekt ved ludomani.

 

Efterbehandling består af fire opfølgende samtaler over en 12 måneders periode, efter du har afsluttet behandling. Efterbehandlingen hjælper dig til at fastholde effekten af behandlingen og forebygge tilbagefald

 

APPFWU02V