Skip til primært indhold

Når du skal til undersøgelse i Hjertemedicinsk Laboratorium

Velkommen i Hjertemedicinsk Laboratorium, hvor vi behandler dig, som er patient på et sengeafsnit i Hjertemedicinsk afdeling B. Er du ikke indlagt som patient på Hjertemedicinsk afdeling B's sengeafsnit, indkalder vi dig i laboratoriets ambulante afsnit også kaldet Daghospitalet.

Værd at vide

 

Se alle afdelingens patientinformationer.

I din indkaldelse vil der fremgå et mødetidspunkt, som er et fremmødetidspunkt og ikke dit undersøgelsestidspunkt. Det specifikke undersøgelsestidspunkt afhænger af de foregående patienter og deres planlagte undersøgelser og eventuelle behandlinger.

Kardiologisk Laboratorium er et akut modtageafsnit og derfor vil akutte patienter blive prioriteret før indkaldte patienter, og dette vil kunne medføre forlænget ventetid og i yderste konsekvens aflysninger.

Hvis noget af ovenstående er aktuelt for dig, vil du blive informeret af den sygeplejerske som tager sig af dig under dit ophold i vores ambulante afsnit, Daghospitalet.

Vi anbefaler, at du medbringer en opdateret liste over den medicin, du tager og medicin til hele dagen.

Ligeledes vil det være en god ide at medbringe lidt læsestof eller anden tidsfordriv, da der kan forekomme ventetid. Et par hjemmesko kan være en god ide. Du vil blive tilbudt skridsikre sikker, som kan bruges som alternativ. 

Du kan læse mere om, hvordan du finder vej og parkering her.

Der er som udgangspunkt forplejning til de indlagte patienter i form af rugbrøds- og franskbrødssandwich eller en ostemad. Vi har også frugt, juice, vand, the, kaffe og varm kakao.

Brug gerne egen mobiltelefon - men husk, den skal være på lydløs. Husk oplader.

Dine pårørende er velkomne og kan være deltagende, mens du er i Daghospitalet. Under selve undersøgelsen vil dine pårørende kunne vente ved din plads eller i vores venteområde. Der findes et cafeteria samt minimarked i forhallen, og der er ligeledes mulighed for at benytte venteområder i forhallen. 

Da de fleste undersøgelser og behandlinger udløser et midlertidig kørselsforbud, vil det være en god ide at arrangere transport ved hjælp af dine nærmeste pårørende.

Har du ingen pårørende som kan hjælpe dig i forhold til transporten, vil du kunne kontakte Kørselskontoret på tlf. 70 11 31 11.

Der arbejder både læger, sygeplejersker, sygehjælpere, bioanalytikere, ingeniører samt lægesekretærer i laboratoriet.

Hjertemedicinsk laboratorium - Hjerteundersøgelser og operationer

Kløvervænget 47, 5000 Odense C Indgang 44/46, 2. sal i Vestfløjen (Højhuset)


65 41 21 29
APPFWU01V