Skip til primært indhold

Urinvejskirurgisk Afdeling

På siden kan du læse mere om vores afdeling. Du finder information om vores fagområde, antal ansatte, matrikler, afsnit og kerneværdier

Afdeling L behandler sygdomme i binyrer, nyrer, urinveje, prostata og mandlige kønsorganer. Vi er 170 medarbejdere, der målrettet arbejder på at levere den allerhøjeste kvalitet i diagnostik, behandling, forebyggelse og pleje for både dig og dine pårørende. Vi er fysisk placeret på Odense Universitetshospital og Svendborg Sygehus fordelt på vores sengeafsnit, operationsafsnit, ambulatorier, forskningsenhed og sekretariat.   

Vi er sundhedsfaglige eksperter, og du er ekspert i eget liv 

Da du er ekspert i dit eget liv og velvære, ønsker vi at indgå i et tæt samarbejde med dig. Det gør vi ved at se, høre og respektere din viden, ønsker og behov og træffe beslutninger om behandlingsforløbet i fællesskab med dig og dine pårørende. Samtidig er det vigtigt for os, at du får et trygt forløb ved at møde et engageret, venligt og imødekommende personale i alle vores afsnit.  

Pårørende er en vigtig ressource 

Pårørende er en vigtig ressource for os og dit forløb, og derfor vil vi gerne inddrage dine pårørende. Det gør vi ved at lytte til dine pårørendes viden og lader dem deltage og bidrage i beslutninger. Pårørende er altid velkomne til både dine forundersøgelser, undersøgelser, operationer, behandlinger og kontrol hos os.

Forskning 

Vi vil hver dag gøre vores behandling endnu bedre end i går. Dette gør vi ved at udvikle, indtænke og implementere den bedste evidensbaseret forskning i pleje, behandling og uddannelse.

Kvalitet og udvikling     

Vi tænker nyt og anderledes for at fastholde og udvikle det gode patientforløb. Vi har flere medarbejdere, der hver dag fastholder og forbedrer patientsikkerheden, kompetenceudvikling hos medarbejdere, tænker i nye digitale løsninger og meget mere. 

APPFWU01V