Skip til primært indhold

Konferencer

OUH forskere afvikler årligt flere - både nationale og internationale - konferencer.

Kommende konferencer

Kort om konferencen
Konference hjemmeside
Mere information

Værd at vide - konferencevært

Ønsker du at tiltrække og være vært for en international eller national konference på Fyn, tilbyder Destination Fyn Convention Bureau rådgivning, projektledelse ifm. bud, kontinuerlig sparring samt en række services.

Convention bureauet er din professionelle og uvildige samarbejdspartner med viden, netværk og erfaring ift. tiltrækning af konferencer i samarbejde med de lokale forskere og værter såvel som med internationale foreninger.

Alle services er gratis for dig som forsker på OUH.

På linket herunder kan du læse mere og se Destination Fyn Convention Bureaus services til dig som konferencevært.

Overvejer du at være vært for en fremtidig konference, eller står du overfor at skulle byde, så kontakt dem og aftal et møde når det passer dig.

Læs mere på deres hjemmeside: Convention bureauets services | Destination Fyn Convention Bureau (visitfyn.dk)

Destination Fyn

Kirsten Rudbeck

Teamleder

Destination Fyn


21 26 77 72 Læs mere om Destination Fyn her

Morten Olstrup

Forretningsudvikler

Destination Fyn


23 63 80 36 Læs mere om Destination Fyn her

Økonomi er et af elementerne i at få arrangeret en konference, og her gælder det om at udarbejde et realistisk budget baseret på faktiske priser og indhentede tilbud i det omfang, det er muligt.

Økonomi og Planlægning på OUH kan hjælpe dig med at opstille et retvisende budget herunder afklare eventuelle moms-problematikker, størrelse af deltagerbetaling, ansøgning om underskudsgaranti m.m.

Kontakt Økonomi og Planlægning på reg.forskerservice@rsyd.dk .

Værktøjer til konferenceværter

OUH forskere kan søge om underskudsgaranti forud for afholdelse af konferencer. Læs mere her om OUH's Underskudsgaranti.

Ønsker du som konferencevært at få internationale oplægsholdere, kan du evt. få mulighed for at få omkostninger til transport og ophold godtgjort gennem OUH's Internationaliseringspulje.

Som konferencevært er det vigtigt, at du har styr på momsvejledningerne. Læs mere her på Wonderful Copenhagens hjemmeside om reglerne for moms.

APPFWU01V