Skip til primært indhold

Praksiskonsulentordningen er styrket med erfarne og innovative kræfter

Med tilknytning af 4 nye praksiskonsulenter ser samarbejdet i Praksiskonsulentordningen frem til et særdeles spændende 2022. Både de nye praksiskonsulenter og OUH nærer store forhåbninger til det fremtidige styrkede samarbejde på tværs af sektorerne på Fyn.

-Vi er så taknemmelige for, at vi har fået tilknyttet så erfarne og innovative kræfter, der kan være med til at sørge for, at vi får samarbejdet til at fungere mellem almen praksis og OUH. Praksiskonsulentordningen har ligget stille i lang tid, så nu skal vi i fællesskab samle tøjlerne op igen, så vi kan sikre det bedste forløb for vore patienter. På OUH er vi klar! Fortæller lægelig direktør Bjarne Dahler-Eriksen glad, når samtalen falder på OUH Praksiskonsulentordningen.

De fire nye praksiskonsulenter – hvem er de, og hvad har de af ønsker for fremtidens samarbejde?

Sammen med afdelingerne på OUH ser Bjarne Dahler-Eriksen frem til et styrket samarbejde mellem almen praksis og OUH i årene fremover. Dette er OUH ikke ene om. De 4 nye praksiskonsulenter ser også frem til det videre samarbejde og har masser af input til, hvad der først skal tages fat på i samarbejdet. Læs mere om de nye praksiskonsulenters ønsker og forhåbninger herunder:

Praksiskonsulent Anja Ørum

Læs mere om Anjas forhåbninger til samarbejdet her.

Praksiskonsulent Torsten R. Rudbæk

Læs mere om Torstens forhåbninger til samarbejdet her.

Praksiskonsulent Palle Mark Christensen

Læs mere om Palles forhåbninger til samarbejdet her.

Praksiskonsulent Henrik Krabbe Laustrup

Læs mere om Henriks forhåbninger til samarbejdet her.

Interesseret i at blive praksiskonsulent?

Er du også blevet inspireret af de 4 nye praksiskonsulenter, så er der stadig behov for flere praksiskonsulenter i ordningen. Dette kan du læse meget mere om her; https://ouh.dk/til-samarbejdspartnere/praksis/praksiskonsulentordningen .

/Lene Hinnerup Hartmeyer

APPFWU02V