Skip til primært indhold

Om Radiologisk Afdeling

Vi er en diagnostisk afdeling der primært har til opgave at stille diagnoser ved hjælp af røntgen og skanningsundersøgelser. Læs mere om vores patienter, hvordan vi arbejder og meget mere.

Radiologisk Afdeling OUH - Svendborg Sygehus er en diagnostisk afdeling der primært har til opgave at stille diagnoser ved hjælp af røntgenbilleder, Ultralydsskanning, CT-skanning og MR-skanning. Vi modtager patienter fra sygehusets afdelinger, ambulatorier, praktiserende læger, speciallæger og kiropraktorer.

Afdelingen er fordelt på 4 matrikler, beliggende i Svendborg, Nyborg, Ærøskøbing og Rudkøbing.

Vi arbejder efter den Syddanske Forbedringsmodel for således at sikre, at vi lever op til samfundets krav til service og kvalitet. Patienterne sættes først og vores hensigt er, at patienterne i et helt forløb og således også på Radiologisk Afdeling oplever kvalitet, sikkerhed og nærhed. Vi arbejder kontinuerligt med at sikre et anstændigt, ordentligt og trygt arbejdsmiljø, som vi mener er forudsætningen for god patientbehandling.

Vi lytter til vores personale. Vi udviser tillid i hverdagen og forventer, at vores personale tager ansvar og ejerskab for de opgaver, de løser.

Vi er ca. 90 ansatte fordelt på flere faggrupper, hvor radiografer, radiologer og sekretærer er de største grupper.

Vi udfører årligt ca. 112.000 undersøgelser.

 

Afdelingsledelse

Maria Rygaard Andersen

Maria Rygaard Andersen

Chefradiograf

Radiologisk Afdeling


29 42 85 56
Jacob Christian Bang

Jacob Christian Bang

Cheflæge

Radiologisk Afdeling


20 56 47 29
APPFWU02V