Skip til primært indhold

Om afdelingen

På siden kan du læse om Urinvejskirurgisk Afdeling L

Urinvejskirurgisk Afdeling er en klinisk afdeling med 170 medarbejdere fordelt på vores sengeafsnit, ambulatorier, operationsafsnit, sekretariat og forskningsenhed. Fysisk er vi placeret på to matrikler - Odense Universitetshospital og Svendborg Sygehus.

Vi har fire tværfaglige teams, som er ansvarlig for hver deres fagområde indenfor urinvejskirurgi (urologi). Vores teams behandler patienter med alle kræftformer i urinveje og mandlige kønsorganer. De behandler alle typer af vandladningsforstyrrelser hos mænd, kvinder og børn, sten i urinveje, børneurologi, rekonstruktioner på urinvejene og sexologiske problemstillinger

Vores sengeafsnit er et døgnafsnit med 21 sengepladser. Vores ambulatorium i Svendborg og Odense består af læge- og sygeplejeambulatorier. På operationsafsnittet i Odense og Svendborg har vi dagkirurgiske operationslejer, og vi har stuer i Robotcenteret i Odense.  

Ambition

Vi udvikler os hele tiden og vil hver dag blive endnu bedre end i går. 

  • Vi vil give patienter den allerhøjeste kvalitet i diagnostik, behandling, forebyggelse, kirurgi og pleje, så patienter og pårørende oplever et trygt og godt forløb hos os.  
  • Vi er professionelle, engagerede og imødekommende i mødet med patienter og pårørende.
  • Vi tager ansvar for fællesskabet og den gode trivsel, så alle oplever et godt arbejdsmiljø.  
  • Vi har et fagligt og udviklende lærings-, uddannelses- og forskningsmiljø.

LinkedIn

Følg afdelingen på  LinkedIn for nyheder, den nyeste viden om forskning i Urologi og stillingsopslag.

APPFWU02V