Skip til primært indhold

Mød ForSa-P til åbent hus i NytOUH

For sjette år i træk åbner Region Syddanmark dørene for besøgende til den kæmpestore byggegrund, hvor det nye OUH - Danmarks største nybyggede sygehus - tager form.

ForSa-P står klar på Infotorvet i NytOUH d. 4. september fra kl. 10-14 - kom og få en snak med os om at deltage i sundhedsforskning på OUH.

-----

Der er sket meget med byggeriet siden sidste års åbent hus arrangement: Køkkenet er nu klar til brug, facader og vinduer er på plads mange steder i hospitalet, og Syddansk Universitet og det nye hospital er koblet sammen. Steno Diabetes Center er begyndt at skyde op, og letbanen er begyndt at køre. Derfor glæder vi os meget til at invitere dig indenfor.

Hvad kan du opleve?

  • Et enkelt stop med letbanen fra Parkeringsplads Odense Syd til hovedindgangen ved det nye OUH (gratis)
  • En tur i servicebyen og et helt særligt besøg ind i køkkenet, der er klar til brug. Muligheden er unik, da det af hygiejnehensyn lukkes for besøg, når det er i drift.
  • En guidet bustur på ringvejen
  • En gåtur på 1. og 3. sal i vestfløjen med rårum af operationsstuer og sengestuer
  • Infotorv med stande, der fortæller om byggeriet og området samt kaffe og kage 
     

Tid: 4.september klokken 10.00 – 14.00.

Sted: Byggegrunden Nyt OUH, Søndre Hospitalsvej 50, 5260 Odense S

Tilmelding for biler

Af hensyn til parkering, er der tilmelding for biler, hvor man som bilist skal komme enten mellem 10.00 og 12.00 – eller mellem 12.00 og 14.00. Som gående/cyklist kan man komme, når man vil.

Du kan tilmelde din bil her: 

https://rsd.plan2learn.dk/KursusValg.aspx?id=92160 

Tur for kørestolsbrugere

Der er ligesom sidste år arrangeret en særlig tur for kørestolsbrugere. Ønsker du at komme med på den, skal du tilmelde dig via dette link: 

https://rsd.plan2learn.dk/KursusValg.aspx?id=92489 

APPFWU02V