Skip til primært indhold

Mød os til ForSa-P Café

30. august kl. 15:30 afholder vi den første ForSa-P Café for alle interesserede.

Caféen er et månedligt kaffemøde for alle med interesse i forskning på OUH: Forskningsvenner, patienter og pårørende, forskere, ansatte på hospitalet og selvfølgelig os fra ForSa-P.

Formålet med caféen er at snakke om erfaringer og oplevelser med forskning på OUH, og at skabe et netværk for patienter, pårørende, forskere og andre, som er interesserede i forskning i sundhedsvæsenet. 

Caféen er uformel og har ikke en fast dagsorden, men vi inviterer løbende forskere fra OUH og Svendborg Hospital til at bidrage med korte oplæg om relevante emner indenfor forskning. 

Der bliver serveret kaffe, te, vand samt småkager og frugt.

Caféen afholdes i mødelokalet ved siden af ForSa-P’s kontorer i kælderen ved indgang 102 (Find vej til Center for Forskning Sammen med Patienter og Pårørende). Mødelokalet finder du ved at gå ned af trappen eller tage elevatoren og dreje til venstre indenfor døren til kældergangen. For enden af gangen findes mødelokalet til højre. Der er mulighed for refusion af udgifter til transport; for nærmere information se her: Praktiske informationer.

Du kan finde datoer for efterårets kommende ForSa-P Café-arrangementer og vores øvrige aktiviteter her: Kommende aktiviteter.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at sende en mail til ouh.forsa-p@rsyd.dk eller kontakte Sabine (se nedenfor). ForSa-P Café kræver ikke tilmelding. 

APPFWU02V