Skip til primært indhold

Videosamtaler

Videosamtaler er et tilbud til dig, der foretrækker at have samtaler med Odense Universitetshospital og Svendborg Sygehus uden at møde op på hospitalet.

I mange tilfælde kan dine fysiske samtaler med læger eller sygeplejersker blive erstattet af videosamtaler, som du kan deltage i hjemmefra eller fra arbejde. Det kræver dog, at du har en computer med kamera og mikrofon, en tablet eller en mobiltelefon, som kan gå på nettet.  

Hvis du er interesseret i, at din næste samtale med OUH foregår som en videosamtale, skal du spørge den afdeling, du er er tilknyttet. I langt de fleste tilfælde vil din afdeling kunne tilbyde dig en videosamtale, medmindre din afdeling vurderer, at det er afgørende, at du møder fysisk op.

Pårørende kan også være med

Til dine videosamtaler kan dine pårørende også deltage, uanset om de er ved din side eller et andet sted. Det kræver blot, at du giver din afdeling besked om hvem, der skal være med, og at dine pårørende har førnævnte udstyr til rådighed. 

Så nemt er det

Du kan deltage i en videosamtale med personalet på to måder – enten via platformen Mit Sygehus (både app og hjemmeside) eller via en sms. Du kan altid se i dit indkaldelsesbrev, hvilken løsning du skal bruge til videosamtalen. I dit indkaldelsesbrev vil der også være vejledninger til, hvordan du teknisk kommer i gang med at holde videosamtaler.    

Hvis du har spørgsmål om videosamtaler, er du velkommen til at kontakte vores supporttelefon på tlf. 65 41 50 50 - der er åbent mandag-torsdag kl. 8.00-18.00 og fredag kl. 8.00-14.00. 

Få gode råd om videosamtaler 

 

APPFWU01V