Skip til primært indhold

Om afdelingen

Afdelingen varetager medicinsk behandling og strålebehandling af onkologiske kræftpatienter

Vi modtager patienter fra hele Region Syddanmark. For nogle kræftsygdomme, der kræver højt specialiseret behandling, modtager vi desuden patienter fra øvrige regioner og i enkelte tilfælde fra hele Danmark.  

I samarbejde med Danske Regioner og Sundhedsstyrelsen er der lavet såkaldte kræftpakker for de enkelte kræftsygdomme. Onkologisk Afdeling R følger disse pakkeforløb, hvilket sikrer, at afdelingen følger retningslinjer for den bedste behandling.
Behandlingen på Onkologisk Afdeling R er i international klasse, og behandlingen koordineres med de øvrige onkologiske afdelinger i Danmark og følger indholdet i ”Sundhedsstyrelsens kræftpakke”.

Vi lægger stor vægt på kvalitet. Således er vores mål til en hver tid at give de bedste behandlinger med de færrest mulige bivirkninger, samt at give vore patienter en oplevelse af at blive hørt, informeret og taget sig af i afdelingen.
Vi kan hele tiden lære, og har du som samarbejdspartner gode råd eller forslag til forbedringer vil vi meget gerne høre fra dig - skriv til os på ode.r@rsyd.dk

 

Stefan Starup Jeppesen

Cheflæge

Onkologisk Afdeling R


Trine Bruus Zachariassen

Chefsygeplejerske


APPFWU01V