Skip til primært indhold

Oplæg for Aarhus Universitets Hospital og Aarhus Universitet

I november holdt vi et oplæg for Implementeringsgruppen bag et af sporene i Aarhus Universitetshospital og Aarhus Universitets fælles forskningsstrategi

Oplæg for Aarhus Universitets Hospital og Aarhus Universitet

Vi i Center for Forskning Sammen med Patienter og Pårørende oplever en øget interesse fra andre interessenter rundt om i landet, som ønsker at høre om vores erfaringer.

I november holdt vi et oplæg for Implementeringsgruppen bag et af sporene i Aarhus Universitetshospital og Aarhus Universitets fælles forskningsstrategi, nemlig "Patienter som partnere i forskningsprocessen". Implementeringsgruppen havde rakt ud, og bedt os om at holde et oplæg om vores erfaringer, tilgange og udfordringer.

Centerets konstituerede teamleder og Samskabelseskoordinator holdt et, ærligt, online oplæg sammen med Lene Hinnerup Hartmeyer, som er konsulent i Team Forskning og Funding her på OUH. Lene har en vigtig og indgåemde viden om hele tilblivelsen af Center for Forskning Sammen med Patienter og Pårørende, da hendes kontor, har det overordnede ansvar for opfyldelsen af vores fælles forskningsstrategi.

Det blev til en rigtig god diskussion og en aftale om vidensdeling i fremtiden.

APPFWU02V