Skip til primært indhold

Netværksmøde i Nationalt Netværk for Brugerinddragelse i Sundhedsvæsenet

I løbet af efteråret er Center for Forskning Sammen med Patienter og Pårørende blevet en del af det Nationale Netværk for Brugerinddragelse i Sundhedsvæsenet.

Netværksmøde i Nationalt Netværk for Brugerinddragelse i Sundhedsvæsenet

I løbet af efteråret er Center for Forskning Sammen med Patienter og Pårørende blevet en del af det Nationale Netværk for Brugerinddragelse i Sundhedsvæsenet. Netværket er skabt af ViBis og er en del Danske Patienter. Netværket skal løfte kvaliteten af brugerinddragelse i sundhedsvæsenet og styrke netværk på tværs af Danmark. Et netværk vi tror på kan bidrage meget positivt til vores arbejde.

Onsdag d. 8. november deltog Mette fra Center for Forskning Sammen med Patenter og Pårørende i et online netværksmøde, hvor fokus lå på, hvordan vi kan inddrage de mest sårbare grupper i forskning.

Det var en inspirerende eftermiddag, der bekræftede, at vi er på rette vej med vores initiativer for at inddrage patienter og pårørende i forskning.

Blandt præsentationerne var Dr. Rebecca Morris fra Center for Primary Care and Health Services Research University of Manchester. Hun delte hendes erfaringer med patientinvolvering blandt særligt udsatte grupper i Manchester, blandt andet med brug af James Lins Alliance metoden. En metode vi i Center for Forskning Sammen med Patienter og Pårørende i øjeblikket afprøver i et projekt sammen med Sygehusapotek Fyn og som du kan læse mere om her i nyhedsbrevet.

APPFWU01V