Skip til primært indhold

FrivilligBørs 2023

Igen i år var ForSa-P at finde til FrivilligBørs, som blev afholdt af Frivilligcenter Odense d. 17. maj.

FrivilligBørs 2023 

Igen i år var ForSa-P at finde til FrivilligBørs, som blev afholdt af Frivilligcenter Odense d. 17. maj i Danske Banks lokaler på Albani Torv. Formålet med arrangementet er at skabe et rum for indgåelse af samarbejder på tværs af de tilmeldte 39 frivillige organisationer, virksomheder og offentlige aktører.

FrivilligBørs -23 var i år flyttet fra Borgernes Hus til Danske Banks lyse lokaler på Albani Torv, som konsekvens af en indgået børsaftale mellem Danske Bank og Frivilligcenter Odense sidste år. De 39 tilmeldte organisationer havde på forhånd indsendt deres forventninger til dagen både i form af hvad de har at tilbyde og hvad de søger af andre. Flere organisationer var nye, og til vores glæde deltog flere patientorganisationer.    

ForSa-P’s kommunikationsmedarbejder og Samskabelseskoordinator repræsenterede Center for Forskning Sammen med Patienter og Pårørende. Vi var trukket i de orange tyl skørter og ForSa-P’s blå logo-tshirts. Vi havde på forhånd forberedt os, og havde lavet en liste med de organisationer, vi gerne ville tale med. Det blev en meget udbytterigs eftermiddag fyldt med gode samtaler og nye relationer.

Børsaftaler

ForSa-P fik i alt indgået børsaftaler med 12 forskellige organisationer. Vi fik for eksempel indgået en børsaftale med fællesskabsforeningen Bronx, der råder over nogle fine lokaler i Bolbro. Bronx vil kunne stille deres lokaler til rådighed, så vi eksempelvis kan afholde en ForSa-P Café i andre omgivelser. Omvendt vil vi fra ForSa-P gerne komme og holde et oplæg for Bronx’s brugere (og forhåbentlig få rekrutteret nogle Forskningsvenner). En anden aftale var med Hjerneskadeforeningen, som også gerne ville have et oplæg til et medlemsarrangement og fremadrette ville henvise til os, når de stødte på medlemmer med interesse for forskning.

FrivilligBørs ’23 var et meget vellykket arrangement, og vi her fra ForSa-P vil gerne takke FrivilligCenter Odense for en rigtig fin eftermiddag og for at invitere os med.

Mette indgår aftale Mette og Katrine indgår aftale

APPFWU02V