Gå til indhold
FORSIDEN | PRINT | SITEMAP |
header ouh 1ouh header 2
 

Funktionsområdet Innovation & MTV er en del af stabsafdelingen Klinisk Udvikling på Odense Universitetshospital (OUH).

Innovation & MTV arbejder med strategisk innovation på tværs af hele OUH. Vi understøtter, at OUH bliver klar til fremtidens udfordringer gennem nationale og internationale projekter om ny teknologi. Samarbejde er en forudsætning for innovation, og vi samarbejder naturligvis med alle kliniske afdelinger på OUH, men også med alle fakulteter på Syddansk Universitet (SDU), andre uddannelsesinstitutioner, kommuner, private virksomheder m.fl.

Læs mere om innovation på OUH

Læs mere om medicinsk teknologivurdering (MTV) på OUH. [link til Medicinsk Teknologivurdering på OUH (forside)]

Kontakt

Funktionschef Tessa Lind Gjødesen er pt. faglig koordinator for innovationskonsulenterne og professor Kristian Kidholm er faglig koordinator for MTV. Se medarbejdere i Innovation og MTV.

Kontakt Innovation & MTV på OUH på mail ouh.klu.innovation@rsyd.dk for at høre mere om mulighederne for et samarbejde om innovation og/eller evaluering og medicinsk teknologivurdering.

Fysisk er Innovation & MTV placeret på OUH Odense, Kløvervænget 8C, Indgang 101, 3. sal.

Centre i Innovation & MTV

Vores tætte samarbejde med SDU har resulteret i tre innovations- og forskningscentre med hvert sit fokus:

Center for Innovativ Medicinsk Teknologi (CIMT) styrker innovation inden for og forskning i nye medicinske teknologier, fx telemedicin, apps, patient reported outcomes (PRO), wearables, VR, droner osv.

CIMT kombinerer hospital og universitet, så vi sikrer samarbejde, sammenhæng og vidensdeling mellem forskerne fra universitetet og de læger, sygeplejersker og andre sundhedsmedarbejdere, der har den daglige kontakt med patienterne.

Centre for Clinical Artificial Intelligence (CAI-X) skal skabe rammen for et effektivt samarbejde mellem kliniske afdelinger, tekniske forskere og industrien for at udvikle og nyttiggøre løsninger med kunstig intelligens til gavn for patienter og personale.

Centre for Clinical Robotics (CCR) skal styrke arbejdet med robotter i sundhedsvæsenet. Centeret forventes lanceret i 2021.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Siden er sidst opdateret: 17-12-2020 af Odense Universitetshospital.Tilgængelighedserklæring