Skip til primært indhold

Værter

Læs om OUH Talks værterne og deres baggrund

Marie Bendix Simonsen

Marie Bendix Simonsen er 33 år og uddannet læge fra SDU i 2019. Aktuelt har hun orlov fra sin uddannelses stilling i pædiatri på Kolding sygehus, for at lave Ph.d. inden for ernæring af tidligt fødte børn, amning og modermælk.


22 91 22 57

Johanne Kragh Hansen

Johanne Kragh Hansen er 37 år gammel og uddannet læge. Hun bor på midtfyn og er i gang med sit ph.d. studie der omhandler samspillet mellem tarmbakterier og leversygdom på afdelingen for medicinske mavetarmsygdomme på Odense Universitetshospital.


65 41 27 57

Casper Falster

Casper Falster er uddannet læge i 2018 og har klinisk erfaring fra kardiologi og akutmedicin. For tiden er han ansat som ph.d.-studerende ved lungemedicinsk forskningsenhed, hvor han undersøger anvendeligheden af ultralyd ved mistænkt blodprop i lungen. Caspers interviews vil ofte omhandle kredsløbsrelaterede tilstande, men I kan også se frem til afstikkere til blandt andet eksperimentelle behandlinger.


60 13 95 62

Camilla Puggaard Lynnerup

Camilla Puggård Lynnerup er uddannet farmaceut. Hun bor i Vejle og er i gang med sin PhD i medicinsikkerhed blandt ældre af anden etnisk baggrund, som bruger meget medicin og er kognitivt svækkede. Hun er særligt optaget af, hvordan samarbejdet på tværs af sundhedsvæsenet kan forbedres til gavn for patienten.


30 31 13 36

Camilla Dalby Hansen

Camilla Dalby Hansen er 31 år gammel og uddannet læge. Hun bor i Odense og er igang med sit ph.d. studie indenfor leversygdom, diabetes og tarmfloraen på afdelingen for medicinske mavetarmsygdomme på Odense Universitetshospital.


20 64 64 30
APPFWU02V