Skip til primært indhold

Hvad er OUH Talks?

Læs mere om konceptet

Hvad er OUH TALKS?

Som et af de hurtigst voksende medier, har podcasts igennem de seneste år gået sin sejrsgang over hele kloden. Og der er en god grund til den store fanskare: I en travl hverdag, hvor mange f.eks. bruger meget tid på transport, giver podcast lytterne en enestående mulighed for at fordybe sig i et emne, samtidigt med at man kan få andre ting fra hånden.

Den mulighed vil OUH udnytte.

Nyt podcast-koncept 2021

Derfor lancerer OUH nu OUH Talks som podcast fra april måned 2021. Det betyder, at det tidligere OUH Talks, der var bygget op omkring oplæg, der blev streamet, er konverteret til et podcast-koncept. Her får dygtige klinikere på OUH  mulighed for at formidle den nyeste viden eksternt såvel som internt.

Podcast-formatet er bygget op om korte interviews/samtaler om klinisk-faglige emner, hvor et interviewkorps bestående af en række dygtige yngre forskere stiller nysgerrige og vidende spørgsmål, der hjælper emnet på vej. Podcastene udgives løbende og kan tilgås via podcast-platforme, hjemmesider mm.

Navnet OUH Talks bevares

Målgruppe og format

Målgruppen er defineret som ”særligt interesserede”, da hver enkelt podcast beskæftiger sig med et relativt smalt emne. Definitionen på ”særligt Interesserede” er såvel andre klinikere, men også patienter/pårørende eller f.eks. medarbejdere i plejesektoren, der arbejder med bestemte patientgrupper. Emnet behandles pædagogisk, men på et relativt højt fagligt niveau.'

Formatet på den enkelte podcast er ganske kort: 10-12 minutter.

APPFWU01V