Gå til indhold
FORSIDEN | PRINT | SITEMAP |
header ouh 1ouh header 2

Støt et specifikt projekt

Forskning_Crowdfunding_vækst

 

 

OUHs igangværende indsamlinger er følgende:


STRESS - NeuroWAD
Forsker: Klinisk ingeniør Saga Steinmann Madsen
Afdeling: Nuklearmedicinsk Afdeling
Kort om projektet: Dette projekt undersøger, hvordan arbejdsrelateret stress påvirker vores hjerner ved hjælp af hjernescanninger i en PET/MRi scanner, som er en helt ny type scanner. Deltagerne i projektet er patienter med svær stress, som sammenlignes med raske kontrolpersoner.  Projektet er godkendt af Videnskabsetisk Komite og Indsamlingsnævnet. Link til Materiale om Stress - NeuroWAD)
Du støtter STRESS her: link til overførselsinfo

 

FLORA - kan tarmbakterier bedre livet for gigtramte?

Forsker: Læge Maja Skov Kragsnæs

Afdeling: Reumatologisk Afdeling

Kort om projektet:I forskningsprojektet FLORA undersøger vi, om tilførslen af donor-tarmbakterier - også kaldet fæces-transplantation - kan være en potentiel ny og sikker behandling til mennesker med gigt. FLORA er et blindet lodtrækningsforsøg, hvor halvdelen af deltagerne får overført tarmbakterier fra en rask donor mens den anden halvdel får overført vand (placebo). Deltagerne bliver herefter fulgt i seks måneder for at vurdere, om en tarmbakterie-overførsel kan mindske deres gigtsymptomer og i bedste fald nulstille sygdommen. Forsøget afdækker både sikkerheden og effekten af en fæces-transplantation, patienternes perspektiv på behandlingen samt muliggør en dybdegående undersøgelse af tarmbakteriernes rolle ved gigtsygdomme. Link til materiale om FLORA - kan tarmbakterier bedre livet for gigtramte?

Du støtter FLORA her: link til overførselsinfo

 

Gulerødder mod kræft

Forsker: Lektor Morten Kobæk Larsen

Afdeling: Kirurgisk Afdeling

Kort om projektet:Dette projekt undersøger hvordan stoffer fra gulerødder hæmmer udviklingen af tarmkræft i mennesker, ved at lade forsøgspersoner spise gulerødder i et helt år. Link til materiale om Gulerødder mod kræft

Du støtter Gulerødder mod kræft her: link til overførselsinfo


Siden er sidst opdateret: 17-09-2020 af Odense Universitetshospital.Tilgængelighedserklæring