Skip til primært indhold

OUH forsker igen at finde på prestigefyldt liste

Professor Asbjørn Hrobjartsson er for 2. år i træk at finde på Clarivate Highly Cited Researchers List.

Som universitetshospital er vi utrolig stolte af, at vi har rigtig mange dygtige forskere ansat, som hver dag forsker i at gøre patientbehandlingen og processer i denne endnu bedre, så vi også i fremtiden kan tilbyde den allerbedste behandling for vore patienter.

En af disse forskere er professor Asbjørn Hrobjartsson, som for 2. år i træk igen er at finde på en af de mest prestigefyldte lister – nemlig Clarivate Highly Cited Researchers list. På listen er de forskere, som de sidste 10 år har publiceret mange artikler, som er blevet citeret meget ofte (top 1%), som mål for høj kvalitet og relevans.

Asbjørn er til dagligt leder af vores og Klinisk Instituts, SDU, Center for Evidence-Based Medicine og det nationale Cochrane Center Denmark, som forsker i evidensbaseret medicin og forskningsmetoder, således vi og andre forskere får et bedre fundament for forskningen, der igangsættes, og der bliver skabt et overblik over hvilken forskning, der kan danne baggrund for ny praksis i klinikken. Alt sammen utrolig relevant, når vi i øjeblikket i sundhedsvæsenet har travlt.

Et stort tillykke til Asbjørn fra OUH med at være kommet på listen igen!

Hvis du ønsker at se hele Clarivate Highly Cited Researchers liste, så kan du finde den her; https://clarivate.com/highly-cited-researchers/  .

Er du derimod interesseret i at læse mere om Asbjørns publikationer kan du finde en oversigt her; https://portal.findresearcher.sdu.dk/da/persons/asbj%C3%B8rn-hr%C3%B3bjartsson .

APPFWU02V