Skip til primært indhold

Forskningsformidling

For OUH er det vigtigt at dele viden om forskningsresultater til det omgivende samfund. Derfor har OUH prioriteret initiativer, der skal udbrede kendskabet til al den spændende forskning, der foregår på OUH.

Er du interesseret i flere oplysninger om, hvad der sker på OUH, kan du orientere dig i forskningsnyhederne på OUH.

Ønsker du derimod at få kontakt til en af vore forskere, er du velkommen til at kontakte dem direkte gennem den enkelte forskningsenhed eller finde flere oplysninger og kontaktmuligheder her.

På OUH forskes der inden for mange forskellige specialer og fagområder, så vi hele tiden kan forbedre behandlingen af patienterne. Forskningsportrætterne viser eksempler på, hvad nogle af OUH's ph.d.-studerende forsker i.

Mikkel

Mohammad

Christina

Marianne

Iben

Anders

Kristian

Louise

Melanie

Sebastian - Kan en blodprøve afsløre en udposning på legemspulsåren?

For at udbrede kendskabet til hverdagen på et hospital og sundhedsvæsenet udgiver OUH podcasts med fokus på sundhedsfaglige emner. Læs mere om OUH TALKS og find alle podcasts afsnittene her.

På OUH er der mange forskellige konferencer året rundt. Se hvilke og hvordan du som OUH forsker kan få hjælp, hvis du selv skal planlægge en konference.

Hvis du skal deltage i en konference, kan du hente inspiration til at optimere dit udbytte i OUH og KIs kvikguide til konferencedeltagelse.

OUH formidler forskningsresultater på mange platforme og måder. Men ønsker du at følge med, så kan du blive orienteret om dette ved at følge OUH's Linkedin profil. 

APPFWU01V