Skip til primært indhold

Introduktion af ny OUH Praksiskonsulent Stine Christoffersen

OUH Praksiskonsulentordningen er blevet styrket med ny praksiskonsulent. Læs mere om hvad ny praksiskonsulent Stine Christoffersen har af forhåbninger til samarbejdet og rollen som OUH praksiskonsulent.

1. Spm: Hvad fik dig til at melde dig som praksiskonsulent?

Jeg har meldt mig som praksiskonsulent, fordi jeg håber at arbejde konstruktivt med de udfordringer, vi i almen praksis kan opleve i samarbejdet mellem sygehusene. Jeg kan godt lide at arbejde med optimering af arbejdsgange og processer herunder bedre vores kommunikation. 

2. Spm: Hvad vil du først og fremmest have fokus på som praksiskonsulent?

Jeg håber, at vores synlighed som praksiskonsulenter kan være med til at huske sygehusene på almen praksis. At det sikres, at patienterne ikke mangler medicin mellem besøg. Hvad, og ikke mindst hvornår, har vi brug for at vide for at kunne følge op på patienter efter udskrivelse og i forbindelse med ambulante forløb, uanset om det omhandler terminale forløb, blodprøvekontroller eller attester. Altså rettidig og tilpas informationsniveau. Jeg håber samtidig, at vores kollegaer i almen praksis vil hjælpe med at forbedre uhensigtsmæssigheder i samarbejdet ved at sende eksempler til PKO-postkassen. 

3. Spm: Hvor ser du det største potentiale for samarbejde i de næste par år?

Der ventes at skulle flyttes flere opgaver fra sygehusene og ud til almen praksis over de næste år. Jeg håber, dette foregår i et aftalt samarbejde mellem sygehusene og almen praksis, så opgavefordeling og ansvarsområder er tydelige for alle. Jeg ser frem til, at sygehusene fungerer som sparringspartnere for almen praksis med deres høje faglighed. Jeg håber, at alle afdelinger vil sørge for at være tilgængelige på telefon og ved korrespondancer.  

Praksiskonsulent Stine Christoffersen

Almen praktiserende læge

Lægerne Albani Torv


Alle OUH Praksisnyt nyhederne er blevet udvalgt og godkendt af Praksiskonsulentordningen.
Spørgsmål til udvælgelsen kan rettes til PKO postkassen; ouh.klu.pko@rsyd.dk       

APPFWU02V