Skip til primært indhold

Introduktion af ny OUH Praksiskonsulent Morten Wolf

OUH Praksiskonsulentordningen er blevet styrket med ny praksiskonsulent. Læs mere om hvad vores nye praksiskonsulent Morten Wolf har af forhåbninger til samarbejdet og rollen som OUH praksiskonsulent.

1. Spm: Hvad fik dig til at melde dig som praksiskonsulent?

Jeg havde lyst til at arbejde for bedre samarbejde mellem almen praksis og sygehuset, og jeg opfatter praksiskonsulenten som talerør til sygehusene.
 I flere år har der ikke været en repræsentant fra Sydfyn - og det manglede vi.

2. Spm: Hvad vil du først og fremmest have fokus på som praksiskonsulent?

Mit fokus er at give almen praksis et ansigt og en stemme begge veje. Det vil sige både kunne fortælle til mine praksiskollegaer her på Sydfyn, hvad der rører sig, men også gøre kollegaer på sygehusene kloge på, hvordan vores hverdag er, og hvordan vi fungerer.

Både primær og sekundær sektor bliver mere og mere pressede på ressourcer, så hvordan får vi det samarbejde til at fungere bedst muligt til glæde for patienterne og os selv? 

3. Spm: Hvor ser du det største potentiale for samarbejde i de næste par år?

Jeg tror, kommunikationen bliver hurtigere og bedre med den udvikling, teknologien har. Det kan være, vi har specialisten på video, så han kan støtte/hjælpe i vores dagligdag.  Almen praksis kan ikke rumme mange flere opgaver, så forhåbentlig kommer sekundær sektor mere på banen f.eks. i de første uger efter indlæggelse, så patienter ikke genindlægges.

OUH Praksiskonsulent Morten Wolf

Almen praktiserende læge

Lægerne Hesselager


APPFWU02V