Skip til primært indhold

Professor Carsten Bindslev-Jensen får fornem titel fra EAACI

Går du også og nyser lidt ekstra i disse dage på grund af pollen? Så er du ikke alene! Det estimeres nemlig af Astma-Allergi Danmark, at der i alt er omkring 1,5 mio. danskere, der lider af astma og allergi.

På OUH og Klinisk Institut, Syddansk Universitet, har vi tilknyttet nogle af de fremmeste allergiforskere på Hudafdeling I, og en af dem er professor dr med phd Carsten Bindslev-Jensen, som netop er blevet internationalt hædret på den årlige kongres i European Academy for Allergy and Clinical Immununology (EAACI), der tæller mere end 15.000 aktive medlemmer fra hele verden.

Carsten er blevet tildelt titlen som ”clinical fellow”, som gives i anerkendelse af ”professional outstanding achivements and continuous efforts to advance the field of allergy”.

Og titlen passer godt på Carsten, som siden 1982 har forsket i allergi og har 346 publikationer i nationale og internationale anerkendte tidskrifter på CV’et. Derudover er han en af hovedkræfterne bag eliteforskningscentret ORCA (Odense Research Center for Anaphylaxis), som siden 2013 har haft fokus på at forske livstruende allergi. Alt sammen til gavn for patienterne.

På billedet ses Carsten sammen med præsidenten for EAACI, professor Stephano Del Giacco.

Fra OUH skal lyde et stort tillykke til Carsten med den fornemme hæder!

 

APPFWU02V