Skip til primært indhold

OUH til WHINN 2022

OUH har igen i år været med til at arrangere Week of Health and Innovation, hvor vi både havde oplæg, workshops og debatter.

Til WHINN har repræsentanter for OUH's sundhedsprofessionelle personale, forskere, konsulenter m.fl. bidraget til oplæg, workshops og debatter.

Bjarne Dahler-Eriksen, lægelig direktør på OUH, fortæller, hvorfor et arrangement som WHINN er vigtigt for OUH: ”Vi kan på OUH ikke løse udfordringerne i sundhedsvæsenet alene. Vi skal samarbejde med virksomheder, kommuner og andre hospitaler, og dem kan vi skabe relationer til her. Vi kan samtidig blive klogere på en lang række emner, der er relevante for fremtidens sundhedsvæsen, og vores dygtige forskere og klinikere får lejlighed til at præsentere deres viden og udveksle erfaringer med kolleger fra hele Danmark og udlandet.”

OUH var særligt repræsenteret til WHINN ved de fire sessioner arrangeret af vores innovations-, forsknings- og evalueringscentre:

Giver netværk og samarbejde

Søren Andreas Just, ledende overlæge på Medicinsk Afdeling M-FAM på Svendborg Sygehus, fortæller, hvorfor han var med på WHINN: ”Det er vigtigt at vise, at vi er meget interesserede i at samarbejde med virksomheder, udviklere, interesseorganisationer osv. i udviklingen af nye produkter, som kan aflaste os på de kliniske afdelinger og sikre patienterne den bedste behandling. Vi kan ikke bare ansætte personale, der ikke findes, vi skal tænke anderledes, og vi klinikere skal være med til at udvikle den nye teknologi, så vi er sikre på, at den rammer vores behov.”

Søren var selv en del af workshoppen om robotteknologi, hvor han bidrog med en case om blodpropper i benet, som deltagerne skulle finde løsninger til. Han slutter: ”En konference som WHINN er vigtig, så vi kan skabe de nødvendige samarbejder til at udvikle helt nye medicotekniske løsninger.”

Se billeder fra de forskellige sessioner nedenfor.

Debat om kunstig intelligens
Debat om PRO (patientrapporterede outcomes)
Maria Monberg Feenstra fortæller om PRO på afd. D
Gruppearbejde til workshop om robotteknologi
Søren Andreas Just præsenterer case til workshop om robotteknologi
Gruppearbejde til workshop om robotteknologi
Gruppearbejde til workshop om robotteknologi
Gruppearbejde til workshop om robotteknologi
Peter Børker Nielsen og Anne Hagelskjær Skovlund byder velkommen til temadag om AI
Publikum til temadag om AI
APPFWU02V