Skip til primært indhold

OUH på Forskningens Døgn 2022

OUH forskere og afdelinger deltager på Forskningens Døgn 2022.

Er læger og sygeplejersker gode nok til at lytte og taler de til os i et sprog, vi kan forstå? Og er det korrekt, når vi siger, at vi har ’Et Sundhedsvæsen for alle’? 

Det bliver der diskuteret, når forskere fra bl.a. OUH Odense Universitetshospital – Svendborg Sygehus og Klinisk Institut, Syddansk Universitet mødes lørdag den 23. april 2022 fra 13.00-13.45 på SDU, Odense i forbindelse med Forskningens Døgn.

Kunne du tænke dig at komme med og høre debatten mellem forskerne, så er der fortsat ledige billetter; https://www.sdu.dk/da/delt/lightboxpages/forskningens-doegn/2022/krop-og-sundhed/et-sundhedsvaesen-for-alle. Arrangementet er helt gratis, men det kræver en billet for at kunne deltage heri.

Du kan desuden læse mere om alle de andre spændende events med fokus på krop og sundhed, der kommer til at foregå lørdag den 23. april fra 10.00-16.00 på Syddansk Universitet - University of Southern Denmark her; https://www.sdu.dk/da/forskning/forskningsformidling/forskningensdoegn/krop-og-sundhed.

APPFWU02V