Skip til primært indhold

Ny professor i plastikkirurgi med fokus på udvikling og optimering af nye og etablerede operationsmetoder

Stort tillykke til overlæge, Ph.d. Jørn Bo Thomsen, som pr. 1. november 2023 er udnævnt til professor i plastikkirurgi ved Klinisk Institut på Syddansk Universitet (SDU) og Plastikkirurgisk afdeling, Odense Universitetshospital (OUH).

Jørn Bo Thomsen vil i sit professorat fortsætte med at udvikle og optimere nye og etablerede operationsmetoder, der er målrettet den enkelte patients muligheder og behov.

Hovedområderne for hans videre forskning i professoratet vil i de kommende år være fokuseret på udvikling, implementering, samt optimering af behandling af lymfødem med mikro- og supermikrokirurgisk teknik, samt målrettet perforantbaseret mikrokirurgisk rekonstruktion i ansigt, på krop og ekstremiteter med et specielt fokus på brystrekonstruktion.

-Jeg er utrolig glad for at kunne fortsætte min forskning inden for udvikling og optimering af behandlinger for de patienter, som af den ene eller anden årsag har behov for rekonstrukive indgreb; fortæller den nye professor Jørn Bo Thomsen efter tildelingen af professoratet.

Ønsker du at læse mere om vores nye professor Jørn Bo Thomsen og hans fokus for forskningen, kan du læse mere i pressemeddelelsen fra SDU. 

APPFWU01V