Skip til primært indhold

Læge og radiovært Maja Thiele er udnævnt til ny professor

Maja er blevet udnævnt til ny professor på forskningsenheden på Medicinske Mavetarmsygdomme Afdeling S og eliteforskningscenteret FLASH på OUH og Klinisk Institut, Syddansk Universitet.

Professor Maja Thiele

Læge og radiovært Maja Thiele kan nu tilføje en ny titel til samling, da hun netop er blevet udnævnt til ny professor på forskningsenheden på Medicinske Mavetarmsygdomme Afdeling S og eliteforskningscenteret FLASH på OUH og Klinisk Institut, Syddansk Universitet.

Majas forskning fokuserer på alkoholrelateret leversygdom og ikke-alkoholisk fedtlever udløst af overvægt eller type 2-diabetes, hvor hun især har fokus på tidlig sygdomsopsporing, nye diagnostiske tests, behandlinger til at forebygge sygdomsforværring og afstigmatisering af alkohol og overvægt.

Læs meget mere om Majas forskning og hendes passion for forskningskommunikation, som bl.a. kommer til udtryk gennem hendes job som radiovært på P1’s ugentlige sundhedsprogram ”Sygt nok” her https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/maja-thiele-udnaevnt-til-professor-i-leversygdomme?publisherId=12056383&releaseId=13642387 

Du kan også læse mere om Majas forskning her;https://portal.findresearcher.sdu.dk/da/persons/mthiele 

APPFWU01V