Skip til primært indhold

OUH fundingsupport

Skal du søge ekstern finansiering til et større forskningsprojekt? Har du brug for at tilrettelægge dine fundingaktiviteter både nu og på længere sigt? Så kan vi hjælpe med feedback og rådgivning.

Hvad kan vi hjælpe med?

Hvis du skal søge ekstern finansiering, kan vi hjælpe med feedback på din projektidé eller dit ansøgningsmateriale. Vi kan også hjælpe med rådgivning om, hvordan du skal tilrettelægge dit karriereforløb og dine fundingaktiviteter. Endelig kan vi hjælpe med afklaring på mange af de formelle spørgsmål, der kan opstå i ansøgningsprocessen.

Hvem kan få hjælp?

Vores fokusområde er ansøgninger på mindst én mio. til eksterne forskningspuljer i Danmark. Vi rådgiver ikke i forbindelse med ansøgninger til de interne puljer på OUH, SDU og i Region Syddanmark, ligesom vi i udgangspunkt ikke rådgiver prægraduat- og ph.d.-studerende. En undtagelse er dog studerende, som vil søge midler til en erhvervsph.d. eller en postdoc.

Hvis du ikke er en del af vores målgruppe, kan du orientere dig i Værktøjskassen, hvor vi har samlet en række nyttige redskaber. Du kan også orientere dig i Arrangementer, hvor vi henviser til kurser, webinarer og lignende på fundingområdet. 

APPFWU01V