Gå til indhold
FORSIDEN | PRINT | SITEMAP |
header ouh 1ouh header 2
ForsidepilPressepilFagligt nytpilFagligt nytpilSamling af blodbank, mammografiscreening og laboratorium for Celleterapi på Stærmosegårdsvej

Samling af blodbank, mammografiscreening og laboratorium for Celleterapi på Stærmosegårdsvej

Indvielse af Størmosegårdsvej

Blodbanken, mammografiscreening og Laboratorium for Celleterapi flyttede for et stykke tid siden sammen i nye gode lokaler på Stærmosegårdsvej, og de er nu blevet officielt indviet med klipning af ’den røde snor’, taler og rundvisning.


De nye lokaler på Stærmosegårdsvej er blevet en realitet med støtte fra regionen og samler to meget borgernære sundhedstilbud side om side med specialiseret forskning.


Der er blevet lagt stor energi i, at få tingene til at spille bedst muligt sammen, så man får en god oplevelse, hvad enten man kommer på Stærmosegårdsvej for at få tappet blod, lavet en mammografi-screening eller som medarbejder. På nuværende tidspunkt kan man heldigvis konstatere, at det er lykkes, at lavet et set-up, der fungerer rigtig godt for alle parter.


Ved indvielsen den 15. juni 2021 bød Adm. sygehusdirektør Niels Nørgaard Pedersen velkommen og der var taler ved regionsformand Stephanie Lose, formand for Sundhedsudvalget Poul-Erik Svendsen, formand for Anlægs- og Innovationsudvalget Karsten Uno Petersen, professor, overlæge, dr.med. Torben Barington, Aib-laboratorium, overlæge, ph.d., Kjell Titlestad, Plasmaferesecenter, ledende overlæge Ib Erik Jensen og afdelingsradiograf Julie Kjeldsen Honore.


Siden er sidst opdateret: 17-06-2021 af Odense Universitetshospital.Tilgængelighedserklæring