Gå til indhold
FORSIDEN | KONTAKT OUH | LÆS OP | REN TEKST | PRINT | SITEMAP |
header ouh 1ouh header 2

OUH søger nye praksiskonsulenter - er du en af dem?

Grafisk illustration med papirmænd, der holder i hånden. Billedet skal illustrere samarbejde.
 

Har du ambitioner inden for samarbejdet mellem almen praksis og sygehus? Og har du lyst til at repræsentere dine kollegaer i almen praksis på Region Syddanmarks største hospital, hvor vi hver dag arbejder for at sikre det gode og sammenhængende patientforløb på tværs af sektorer? Så opfordres du til at søge en af de nye praksiskonsulentstillinger på OUH.

Praksiskonsulentordningen er et bindeled mellem almen praksis, kommuner og OUH, som har et skarpt fokus på at sikre gode og sammenhængende patientforløb og som søger at udvikle samarbejdet mellem sektorer. OUH ønsker at styrke samarbejdet mellem sygehus og almen praksis. Derfor har vi nytænkt organiseringen for vores praksiskonsulentordning med et særligt sigte på at nå ud til og være nemt tilgængelig for almen praksis i hele OUHs optageområde. Med den nye organisering står vi over for at ansætte ni praksiskonsulenter, som hver især får tildelt koordinering for fire eller fem kliniske afdelinger på OUH samt tilknytningen til et geografisk område på Fyn og øerne.

Om rollen som praksiskonsulent

Som praksiskonsulent understøtter du de gode og sammenhængende patientforløb ved at koordinere og kommunikere mellem OUH, almen praksis og kommuner. Du repræsenterer OUH over for dine kollegaer i almen praksis og du repræsenterer dine kollegaer i et udvalgt geografisk område over for OUH. Således viderebringer du viden og binder tråde sammen mellem sektorer. På samme tid er du tilknyttet fire eller fem kliniske afdelinger på OUH, som du holder tæt kontakt til og varetager opgaver for.

Læs mere om opgaverne, hvad det kræves for at være en af vore nye praksiskonsulenter samt ansættelsesforhold i stillingsopslaget, som du kan finde her.

 

/Lene Laasby Ladefoged


Siden er sidst opdateret: 09-01-2021 af Odense Universitetshospital.Tilgængelighedserklæring