Gå til indhold
FORSIDEN | PRINT | SITEMAP |
header ouh 1ouh header 2
ForsidepilOm OUHpilFrivillighed på OUHpilFrivillige indsatser på OUH

Frivillige indsatser på OUH

Som patient og pårørende på OUH kan du møde frivillige i flere forskellige afdelinger og områder. De frivilliges opgaver er både af praktisk, social og medmenneskelig karakter. Frivillige erstatter aldrig medarbejdernes professionelle pleje, behandling og omsorg, men tilfører ekstra værdi til glæde for borgere, medarbejdere og de frivillige selv.

OUH har en lang tradition for samarbejdet med både frivillige organisationer og solo-frivillige. Mange frivillige indsatser er i gang og vi udvikler løbende nye indsatser.

 

 


Det gør frivillige blandt andet på OUH:


Har du en god idé til et nyt tiltag? Er du ferm med saks og pynt til højtider, eller er du god til at spille på instrumenter? Eller er du en mester i at strikke skridsikre strømper til patienter? Eller noget helt andet?

Vi har altid brug for flere frivillige, så har du overskud og lyst til at bidrage med din gejst, kompetencer, viden, kreativitet og livserfaring til at forbedre patientoplevelser på OUH, kontakt frivillighedskoordinator Karina Andersen på kan@rsyd.dk eller på telefon 3089 6078.

 


Siden er sidst opdateret: 02-08-2021 af Odense Universitetshospital.Tilgængelighedserklæring