Gå til indhold
FORSIDEN | PRINT | SITEMAP |
header ouh 1ouh header 2

Innovationsstrategi

Strategisk innovation understøtter hverdagsinnovation og forbereder os på de udfordringer, som vi ved, fremtiden byder på. Det drejer sig bl.a. om, at vi bliver flere og flere ældre, og vi kommer til at leve længere – også selvom vi har en sygdom eller en kronisk lidelse. Desuden vil fremtidens patienter i stigende grad stille krav til individualitet og fleksibilitet i behandlingen.


En strategisk innovationsindsats forbedrer samspillet mellem patienter, pårørende og personale samt metoder og arbejdsgange på hospitalet.

Læs Odense Universitetshospitals (OUH’s) innovationsstrategi 2019-2022


OUH’s strategiske indsats på innovationsområdet understøttes af innovationsrådet, innovationspuljen, vores model for innovationsprocessen, innovationsdagen mv. OUH samarbejder om innovation på tværs af region, kommune, praktiserende læger og det private erhvervsliv – hele indsatsen er med fokus på patienter, pårørende og personale.


Odense Universitetshospital finansierer selv en tredjedel af innovationsenhedens lønudgifter og to tredjedele dækkes af eksterne midler (fonde, puljer m.m).
 


Siden er sidst opdateret: 04-11-2020 af Odense Universitetshospital.Tilgængelighedserklæring