Gå til indhold
FORSIDEN | PRINT | SITEMAP |
header ouh 1ouh header 2
ForsidepilPressepilAktuelt og pressemeddelelserpilAktueltpilNy oversygeplejerske på HCA Børne- og Ungehospital

Ny oversygeplejerske på HCA Børne- og Ungehospital

Oversygeplejerske på OUH

Anne Pedersen, i dag oversygeplejerske på Neurokirurgisk Afdeling U, tiltræder 16. november.

- Vi skal have Danmarks bedste børnehospital. Og med så dygtige, dedikerede og ambitiøse ledere og medarbejdere, som vil gøre det bedste for barnet, den unge og deres familien, så er det et realistisk mål.

Det vurderer Anne Pedersen, som i dag har fortalt kollegerne på Neurokirurgisk Afdeling U, at hun fra 16. november hænger sit ”Oversygeplejerske”-navneskilt op på HCA Børne- og Ungehospital.

- Jeg ser en stor og spændende udfordring i sammen med Marianne Skytte Jakobsen og resten af afdelingens lederteam at videreudvikle H.C. Andersen Børne- og Ungehospital og omstille os til nye rammer og samarbejdsforhold på det nye universitetshospital.

Anne Pedersen blev uddannet sygeplejerske i Nykøbing Falster i 1990. Hun har været tilknyttet OUH siden 2003, først som sygeplejerske, siden som både afdelings- og oversygeplejerske på afdelinger i både Svendborg og Odense.

- Vi kender jo allerede Anne for sit gode arbejde – og hun kender OUH. Anne er en dygtig og målrettet leder. Hun skal have tak for sin gode indsats på Neurokirurgisk Afdeling U, men jeg er også glad for at byde hende velkommen til sin nye afdeling. Der venter Anne nogle spændende opgaver, og jeg er sikker på, at hun sammen med afdelingens mange gode medarbejdere og ledere, vil bringe den godt videre. Både når det gælder arbejdsmiljøet, patient- og pårørende-området, arbejdet frem mod det nye OUH og de mange andre opgaver, der er. Her vil Annes 24 års ledelseserfaring komme hende og afdelingen til gavn, vurderer sygeplejefaglig direktør Mathilde Schmidt Petersen.

Stillingen som oversygeplejerske på Neurokirurgisk Afdeling U vil blive slået op snarest, og der konstitueres én i funktionen frem til, at den nye oversygeplejerske tiltræder.

Faktaboks: CV (punktnedslag)

  • Nov. 2014 - : Oversygeplejerske på Neurokirurgisk Afdeling & Respirationscenter Syd
  • Okt. 2011 – nov. 2014: Oversygeplejerske på FAM, Svendborg Sygehus
  • 2011: Master of Public Management (MPM)
  • Marts 2003-okt. 2003: Sygeplejerske på Neurokirurgisk Intensivafsnit (NIA), Odense Universitetshospital.
  • Jan. 1992 - marts 2003: Sygeplejerske og souschef, Akut medicinsk/Intensiv Afdeling, Nakskov Sygehus
  • Okt. 1990 – dec. 1991: Sygeplejerske på Langtidsmedicinsk Afdeling, Maribo Sygehus

Siden er sidst opdateret: 30-10-2020 af Odense Universitetshospital.Tilgængelighedserklæring